sobota 17. prosince 2016

GLANC BOX ~ PROSINEC 2016

Ahoj, zdravím všechny milé čtenáře,
po pár měsících tu máme opět další box s drogistickými a kosmetickými produkty - tzv. Glanc box. Box jste opět mohli obdržet ve fialovém kabátku, což já osobně vítám. Tak se pojďte mrknout, co box obsahoval. 
1. Perwoll Limited Edition renew 3D - cena: 119,- (1 l), na trhu od října 2016
Jedním z produktů, které jste mohli objevit v tomto Glanc boxu, je tato limitovaná edice pracího prostředku od Perwollu. Tato edice je insipirovaná geometrickými tvary a výraznými vzory. Při praní pečuje o krásné barvy ve třech dimenzích - Intenzita černé, stabilita černé a zářivost černé. Myslím, že tento produkt využije určitě každý.

2. Savo Na nádobí - cena: 53,- (1000 ml), na trhu od ???
Na trhu se také objevila novinka od značky SAVO. Jedná se konkrétně o nové SAVO na nádobí, které dík citronové šťávě účinně bojuje s mastnotou. Na trhu jsou dostupné tři varianty, já v boxu objevila modrou variantu s vůní limetky a máty, která obsahuje kyselinu salicylovou a díky tomu pomáhá zachovávat houbičku hygienicky čistou.
3. Domestos Power 5 Megapack - cena: 119,- (3 kusy), na trhu od ???
Nový tuhý WC blok od Domestosu nyní můžete zakoupit ve velkém balení o třech kusech. Zabraňuje tvorbě vodního kamene, vytváří bohatou pěnu, příjemně voní a zaručuje čistý povrch toalety.

4. Radox Feel Hygienic & Replenished - cena: 54,90,- (250 ml), na trhu od ??? 
Skvělou volbou pro vaše ruce je toto tekuté mýdlo od Radox s tea tree a výtažky z tyminánu. Po dopotřebování tohoto mýdla můžete znovu balení doplnit ekologičtější náhradní náplní.
5. Dove DermaSpa Cashmere Comfort - cena: 169,- (200 ml), na trhu od září 2016
Prémiová řada pečující tělové kosmetiky Dove DermaSpa uvádí novou edici - Cashmere Comfort. Tato edice je určená pro ženy, které trpí na velmi suchou pokožku. Myslím, že teď přes zimu trpí na suchou kůži mnoho lidí, takže je to velmi vhodný produkt teď přes zimu.

6. Dermacol SOS Repair Intensive Restoring Hand Cream - cena: 89,- (75 ml), na trhu od roku 2015
Tento krém na ruce od Dermacol regeneruje a hydratuje suché a popraskané ruce. Je určen pro extra namáhanou pokožku na rukou se sklonem k popraskání. Urea obsažená v krému zlepšuje transport molekul vody a zabraňuje ztrátám vody z pokožky.

Shrnutí: Já jsem opět s boxem velmi spokojená. Všechny produkty využiju, ať už tedy pro sebe, nebo v domácnosti. A už se moc těším na další box.

A jak se box líbí vám?

2 komentáře:

  1. Až dneska jsem ho rozbalila a musím povědět, že obsah se mi líbí :) A jsem celkově dosti spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych byla taky dost spokojená. Skvělé výrobky box obsahoval. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat